Hoitokoti

Salon Kotisatama on 30-paikkainen yksityinen, paikallinen ja yrittäjävetoinen hoitokoti, joka on tuottanut ikäihmisten asumispalveluja jo vuodesta 1995.  Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista sekä yhteisöllistä asumista ikääntyneille ja muistisairaille henkilöille, jotka eivät enää pärjää omassa kodissaan itsenäisesti asuen.

Salon Kotisataman uudet, viihtyisät ja esteettömät tilat ovat valmistuneet syyskuussa 2021. Jokaisella asukkaalla on oma 20 neliön asuinhuone sekä 4.5 neliön Wc-kylpyhuone.  Tämän lisäksi asukkailla on käytössään yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä saunatilat. Kodin suunnittelu on toteutettu muistisairaiden asukkaiden ehdoilla ja erityistarpeet on huomioitu niin värien, materiaalien kuin kalusteiden valinnassa. Muistiystävällisen kodin sisustussuunnittelusta on vastannut sisustussuunnittelija, esteettömyyskartoittaja Tuija Salmi Tampellan työhuoneelta. 

Hyvän arjen mahdollistajina meillä työskentelee iso joukko sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Moniammatillinen työyhteisö koostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista, ohjaajista, hoiva-avustajista sekä tukipalveluhenkilöstöstä.

Kotisatama sijaitsee Salon Ollikkalassa, viihtyisässä ja puistomaisessa ympäristössä Hämeenojankadulla. Hoivakodin naapurustosta löytyy päiväkoti, koulu ja K-Market.